.RoseCuddle in a jar.

RoseYoggi
I promise to myself to spend less time in front of the computer and more doing things I love.

Well.. cook is one of those.

It’s not exactly cook.. it’s more make pretty, tasty, and I’m trying also healthy, things to add a bit more love and beauty to our days.

And I have to be pretty honest with you.. I enjoy think what to make and how, but the presentation or the packaging in the part I love more!

So.. here it is.

In the pic below you will find photos step to step about how to make it.

Ingredients: 

Greek yogurt . Rose water (mine is from Morocco) . Agave syrup . Raisins . Pine nuts . Cornflakes . Banana

Tools:

Dropper . Bow . Jar . Spoon (2 is better)

How to make it:

1. Mix the greek yogurt with a small quantity of agave syrup (it’s just to make it sweet, but if you like it plain you can also skip it) and 2 drops of rose water. Put in the jar.

2. Chop the pine nuts and mix them with raisins. Add.

3. Squash a bit the cornflakes. Add.

4. Put an other layer of yogurt, plain (it’s not in the pics, but you can see it in the final result)

5. Add on top banana pieces.

6. Close the jar . Decorate it . Enjoy it .

RoseYoggiSteps

Mi sono promessa di passare meno tempo davanti al pc e più tempo a fare le cose che mi piacciono.

Bè.. cucinare è una di quelle.

In realtà non è esattamente cucinare.. è più creare belle, gustose, e sto anche (sto cercando) salutari, cose per aggiungere un po’ più di amore e bellezza alle nostre giornate.

E devo essere sincera.. Mi piace pensare cosa fare e come, ma la presentazione finale o la confezione è la parte che amo di più!

Quindi.. ecco qui.

Nell’immagine sopra trovate le foto passo per passo su come farlo.

Ingredienti:

Yogurt greco . Acqua di rose (la mia viene dal Marocco) . Sciroppo d’agave . Uvetta . Pinoli . Cornflakes .  Banana

Strumenti:

Contagocce . Scodella . Barattolo . Cucchiaio (2 è meglio)

Come fare:

1. Mixare lo yogurt greco con una piccola quantità di sciroppo d’agave (è solo per renderlo dolce, ma se piace normale può anche non essere messo) e 2 gocce di acqua di rose. Mettere nel barattolo.

2. Sminuzzare i pinoli ed aggiungerci l’uvetta. Sovrapporre.

3. Schiacciare leggermente i cornflakes. Sovrapporre.

4. Mettere un’altro strato di yogurt, liscio (non è nelle immagini, ma lo si può vedere nel risultato finale)

5. Aggiungere in cima i pezzi di banana.

6. Chiudere il barattolo . Decorarlo . Gustarselo .

IMG_20130614_220601I loved it! . A me è piaciuto un sacco!

The match rose-raisins is perfect! . L’abbinamento rosa-uvetta è perfetto!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s